PEDICUREBEHANDELINGEN

                                                   "WALK A MILE IN EACH OTHER'S SHOES"

 

Op dit moment is er een klantenstop op de Ambulante pedicure. Ik neem nog wel nieuwe klanten aan voor in de salon.

 

Een pedicure behandeling is een weldaad voor uw voeten? Hoe vaak wordt dit niet gezegd en hoe vaak wordt het ook niet vergeten?

Uw voeten zijn een heel belangrijk gedeelte van uw lichaam, vergeet niet dat ze ons de heel dag moeten dragen. Het is heel belangrijk dat uw voeten goed worden verzorgd door een gediplomeerde pedicure.

Ik ben een gediplomeerd pedicure en ook Medisch pedicure

 

ik leg hieronder de verschillen uit tussen de behandelingen die ik u aanbied.

Basis pedicure behandeling: Hierbij worden uw nagels geknipt en goed verzorgd. Ook wordt er eelt en eventueel een likdoorn verwijdert. Na de behandeling worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende voeten créme

Prijs: €38,00

 

Er is ook een deel pedicure behandeling; dit betekent dat alleen uw nagels of uw eelt wordt gedaan. Deze duurt 20 min. Zodra er meer gedaan moet worden komt u bij de normale pedicure behandeling uit. Deze is alleen mogelijk in de salon bij vaste klanten.

 

Cosmetische voetbehandeling: Hierbij worden uw nagels geknipt, mechanisch afgewerkt en verzorgd. Daarna krijgt u een heerlijke voetscrub behandeling met als afsluiting een heerlijke voetmassage met een verzorgende en voedende créme.

Prijs:€ 33,00

 

Medisch pedicure: Als u de diagnose Diabetes krijgt of heeft gekregen is het nog belangrijker om uw voeten goed te laten verzorgen. Als Medisch Pedicure ben ik opgeleid om dat voor u te doen.

 

Prijs: screening met behandeling: € 38,00

 

Ook heb ik contracten met verschillende podotherapeuten. Dat zijn op dit moment Rondom podotherapeuten en Wender voetencentrum. Daardoor is er een vergoeding voor de behandelingen. Dit geld alleen voor de mensen met diabetes die daarvoor in aanmerking komen. Bij de behandelingen moet er wel een bijdrage voor meerzorg betaald worden van €10,-.

 

Deze behandeling heeft een KLANTENSTOP

Ambulante Pedicure: Heeft u moeite met het reizen naar uw pedicure toe? Geen probleem. Ambulant werken betekent dat ik naar u toe kom. Ik verzorg uw voeten in het comfort van uw eigen huis. U hoeft zich geen zorgen te maken, ik neem alles zelf mee.

Prijs: € 40,00